Introducere » BALOANE DE SAPUN - jucarii » Baloane uriase de sapun - Multi Mega Bubbler


        

Baloane uriase de sapun - Multi Mega Bubbler

Jucarie baloane de sapun 2 inele 30cm si 2L solutie Pustefix

Stoc NU

 

Numar produs: PX884
170,00 RON
fără TVA : 63,03 RON
cu TVA (19 %):
75,00 RON

Jucarie cu baloane de sapun Pustefix- Multi Mega Bubbler. Inele mari pentru baloane de sapun. Solutie baloane de sapun

Setul contine 2 inele mari (D35cm), 1 inel mare cu multe striatii si 1 inel pentru baloane imense si cu multe ineluse suplimentare pe margine, tava si 2 solutii de 1 litru. Cu mega-inelul si cu multi-mega-inelul faci mega-baloane si mega-multe balonase de sapun.

Se pune solutie in tava, se introduce inelul in solutie si se ridica usor pentru a forma baloane sferice sau cilindrice uriase. Cu inelul albastru faci tuburi, baloane mari si daca te rotesti faci si multe balonase de sapun mici. Te asiguram: si tu poti face baloane maaaari maaari si multe! O feerie de baloane de sapun multicolore!

Produs fabricat in Germania. Varsta minima recomandata 8 ani. Jocul cu balonasele de sapun contribuie la dezvoltarea atentiei, a coordonarii miscarilor si aduce bucurie copilasului si celor din jurul sau. Solutia Pustefix pentru baloane de sapun inclusa in set este fabricata in Germania, este non-toxica, nu lasa pete, are termen de valabilitate nelimitat si se foloseste nediluata. Acest produs indeplineste cerintele normelor UE in vigoare.

ATENTIONARE: Toate materialele folosite la ambalarea jucariei, de exemplu cutie, benzi, folii de plastic, legaturi si etichete etc. nu sunt parti ale jucariei si trebuie inlaturate inainte de a da jucaria copilului. Jucariile cu baloane de sapun sunt nerecomandate copiilor cu varsta sub 3 ani

 
Nzc3MTg0