CEL MAI VÂNDUT

Viziteaza magazinul Aspazia.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.

Cum cumpar
Cum cumpar

Pasul 1. Date personale

Pentru a putea face o comanda este mai usor daca va inregistrati pe site. In cazul in care nu sunteti inregistrat pe site, puteti face acest lucru apasand pe link-ul Inregistrare noua din partea dreapta sus. Completati datele si veti primi un email pentru activarea contului.
Puteti sa completati si datele pentru persoana juridica daca bifati optiunea Datele firmei si Date de facturare in cazul in care doriti factura.


Pasul 2.
Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Daca deja cunoasteti codul sau denumirea produsului, puteti sa le tastati in campul de cautare din partea de sus stanga si veti intra direct in pagina produsului respectiv. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul CUMPARA pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Pasul 3. Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi (dreapta sus), unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a trimite comanda apasati pe butonul COMANDA. Daca mai doriti sa adaugati produse, va puteti intoarce in magazin apasand butonul CONTINUA CUMPARATURILE

 

Pasul 4. Modalitate de plata

Inainte de apasa butonul COMANDA in pasul anterior, selectati modalitatea de plata.

 

Pasul 5. Cumparator si Date de livrare

Completati datele personale si datele de livrare. De asemenea, selectati adresa pe care doriti sa se emita factura.

 

Pasul 6. Verificare date comanda

Verificati inca o data continutul cosului (apare sus) si datele comenzii pentru a va asigura ca totul este in regula si scrieti comentariile pe care le aveti de facut in legatura cu comanda (daca este nevoie - in casuta de jos intitulata Comentarii).


Pasul 8. Trimitere comanda

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul TRANSMITE COMANDA

ZDVmNG