Introducere » Ochelari de protectie Revan » Revan Phantom: ochelari de protecție la calculator


        

Revan Phantom: ochelari de protecție la calculator

ochelari gaming - rama neagra

Stoc NU

 

Numar produs: REVpanthn
fără TVA : 147,06 RON
cu TVA (19 %):
175,00 RON

Ochelari pentru protecție la calculator . Ideali pentru persoanele care  petrec perioade îndelungate de timp în fața unor dispozitive care emit lumină albastră: televizor, laptop, monitor, tabletă și chiar telefon.

Ochelari fara dioptrii

Sunt special proiectați pentru a oferi fotoprotecție selectivă ce apără ochiul de atacul luminii cu undă toxică pentru retină. Totodată, contribuie la creșterea cantității contrastului prin reducerea oboselii mușchilor oculari. Sunt prevăzuți cu lentile din chihlimbar nuanțat, cu rol în filtrarea luminii albastre și a razelor UV, sporirea clarității și atenuarea efectului de reflexie.

Designul lor ușor curbat limitează curenții de aer din jurul ochilor, crescând umiditatea din jurul pupilelor și prevenind iritarea. Lentilele sunt tratate special pentru a oferi un grad de rezistență ridicat împotriva zgârieturilor.

Rama este din aliaj de aluminiu întărit cu magneziu, oferind durabilitate și un aspect modern. Ochelarii permit un confort sporit în purtare, chiar și atunci când sunt folosiți alături de căști. Acest lucru îi recomandă pentru utilizarea în timpul sesiunilor de gaming.

Dimensiuni

54 x 161 x 135 mm

Material ramă:

Aluminiu

Material lentile:

Chihlimbar nuanțat

Culoare lentile

galben

Tehnologii lentilă

Strat anti-lumină albastră
Anti-reflexie
Lentilă curbată
Filtru anti-orbire (blochează lumina reflectată din surse adiționale)
Strat dublu de protecție împotriva radiațiilor (blochează radiația de electroni)

ODg2NjhkZ