Introducere » BALOANE DE SAPUN - jucarii » Set 2 inele 18cm pentru baloane de sapun


        

Set 2 inele 18cm pentru baloane de sapun

Pustefix Multi-Bubbler - inele baloane de sapun

Stoc DA

 

Numar produs: PX580
fără TVA : 29,41 RON
cu TVA (19 %):
35,00 RON

în coş:
  buc  

Jucarie cu baloane de sapun Pustefix- Bubbler. Inele mari (18 cm) pentru baloane de sapun. Solutie baloane de sapun - 250ml

Setul contine 2 inele mari (D18 cm), 1 inel mare cu multe striatii si 1 inel pentru baloane imense si cu multe ineluse suplimentare pe margine, tava si 250ml solutie de sapun. 

Se pune solutie in tava, se introduce inelul in solutie si se ridica usor pentru a forma baloane sferice sau cilindrice uriase. Cu inelul albastru faci tuburi, baloane mari si daca te rotesti faci si multe balonase de sapun mici. Te asiguram: si tu poti face baloane maaaari maaari si multe! O feerie de baloane de sapun multicolore!

Produs fabricat in Germania. Varsta minima recomandata 8 ani. Jocul cu balonasele de sapun contribuie la dezvoltarea atentiei, a coordonarii miscarilor si aduce bucurie copilasului si celor din jurul sau. Solutia Pustefix pentru baloane de sapun inclusa in set este fabricata in Germania, este non-toxica, nu lasa pete, are termen de valabilitate nelimitat si se foloseste nediluata. Acest produs indeplineste cerintele normelor UE in vigoare.

Producator: Pusefix  - companie din Tübingen Germania  cu o istorie in "industria" baloanelor de sapun din 1948.

Solutia nu este toxica dar nu este indicat sa va spalati cu ea, sau sa o inghititi.

Pentru mai bune rezultate, lasati inelele jucariilor cu care se fac baloane de sapun sa se inmoaie cel putin 3 secunde in lichidul Pustefix.

Agitati cat mai putin sau deloc solutia Pustefix

Faceti copiilor cat mai multe poze jucandu-se cu baloane de sapun. Vor avea amintiri frumoase peste ani.

Daca faceti fotografii pe suport magnetic, puteti folosi vopseaua ManetPaint pentru a obtine un perete, un panou, o suprafata cu proprietati magnetice unde puteti expune aceste poze si magnetii din  vacante.

ATENTIONARE: Toate materialele folosite la ambalarea jucariei, de exemplu cutie, benzi, folii de plastic, legaturi si etichete etc. nu sunt parti ale jucariei si trebuie inlaturate inainte de a da jucaria copilului. Jucariile cu baloane de sapun sunt nerecomandate copiilor cu varsta sub 3 ani

 Echipa Aspazia a magazinului online aspazia.ro va sta la dispozitie cu informatii suplimentare despre produs. Contactati-ne!

ODUwMjk2