Introducere » Vopsea Speciala » Sketchpaint vopsea whiteboard 1L alb usor glossy


    

Sketchpaint vopsea whiteboard 1L alb usor glossy

Vopsea whiteboard 1L alb usor glossy

PROMO

Stoc DA

 

Numar produs: SPWHG10
347,00 RON
fără TVA: 276,47 RON
cu TVA (19 %):
329,00 RON

în coş:
  buc  

Aici gasiti un videoclip pentru modul de aplicare SketchPaint: - https://www.youtube.com/watch?v=szRadz235uE

Link-ul de mai jos va duce la producatorul MagPaint: Olanda - http://www.magpaint.com/

Pe scurt…

Il gasiti in urmatoarele variante:

-       Alb

 • Usor  stralucitor    (cel mai des folosit)
 • Mat    (se utilizeaza cand suprafata pe care se aplica se foloseste atat ca whiteboard cat si ca ecran de proiectie)

-       Transparent

SketchPaint este un lac dilatabil in apa format din doua componente, avand la baza PU acrilic. Cele doua parti se amesteca atunci cand se foloseste vopseaua. Un singur strat gros este suficient pentru a obtine efectul dorit. Se putea scrie sau desena pe suprafata vopsita dupa trei zile de la aplicare, vopseaua uscandu-se in acest timp.

Aplicabilitate: cu cat suprafata vopsita este mai neteda, cu atat textele scrise sau desenele se vor sterge mai usor. Se poate sterge usor cu carpa moale sau cu buretele special pentru tabla de scris. Markerele mai puternice se pot sterge cu o carpa umeda sau folosind sprayul de curatat table.

Instructiuni generale: SUPRAFATA

 • Suprafata pe care se va utiliza vopseaua trebuie sa fie solida, curata, uscata, degresata si – mai presus de toate – neteda (eventual se poate curata inainte cu carpa moale uscata)
 • Lustruiti bine suprafata si straturile de vopsea intacte. Evitati suprafetele neregulate sau absorbante. Utilizati un prim-grund adecvat atunci cand este necesar.
 • Se poate aplica pe piatra, lemn, plastic dur sau metal.
 • Suprafetele noi sau inchise la culoare trebuie de asemenea tratate intai cu un grund (alb) adecvat. Acest lucru previne utilizarea mai multor straturi de SketchPaint.

GENERAL SketchPaint transforma practic orice suprafata neteda intr-o suprafata pe care se poate scrie cu markere pentru tablele de scris.

Aplicabilitate: cu cat suprafata vopsita este mai neteda, cu atat textele si desenele vor fi mai usor de sters. Usor de curatat cu o carpa moale sau cu un burete special pentru tabla de scris. Markerele mai puternice se pot curata cu o carpa umeda sau folosind sprayul pentru curatat tabla de la MagPaint

CARACTERISTICI SketchPaint este un lac dilatabil in apa format din doua componente, avand la baza PU acrilic.

DEPOZITARE Se pastreaza intr-o zona ventilata, racoroasa, fara gheata, intr-un container inchis. A nu se lasa la indemana copiilor.VOS CONTENT Limita UE pentru acest fel de produse (2004/42/CE, cat. jWb, 2010):140 g/l. Acest produs contine 0 g/lVOS, in conformitate cu EN71-3

PRELUCRARE Nu prelucrati produsul la temperaturi sub +10°C si/sau in medii in care nivelul de umiditate depaseste 80%. Aplicati destula vopsea. (un strat generos)

INSTRUCTIUNI DE APLICARE Inainte sa incepeti sa vopsiti, verificati suprafata de praf sau alte nereguli. Toate zonele neuniforme vor fi vizibile dupa vopsire. Stergeti suprafata cu o carpa uscata.

 • Adaugati tot continutul (agentul deintarire) cutiei mai mici A peste vopseaua din cutia mare B.
 • Amestecati bine imediat.
 • Dupa ce le-ati amestecat, lasati continutul sa se linisteasca pentru 5 minute, pana cand dispar aproape toate baloanele de aer formate.
 • Daca este necesar, puteti dilua continutul adaugand maxim 3% apa limpede.
 • Folositi continutul  in maxim o ora! Din cauza timpului de uscare scurt este bine sa evitati netezirea suplimentara a stratului aplicat.
 • Un singur strat gros este suficient pentru a obtine efectul dorit.   Dupa o ora de la aplicare puteti indeparta ‘banda pentru pictori’ (banda pentru margini).     Nu folositi role scurte vaporoase pentru aplicare (sfat: indepartati firele de par inainte sa folositi banda) / rola din spuma (extra fina).     Curatati  instrumentele de lucru cu apa si sapun dupa folosire.     Acoperire teoretica:la 3 m²/0,5 litri.
 • Timp de uscare: suprafata nu mai este umeda dupa 4 ore. Lasati 3 zile la uscat. Apoi SketchPaint devine tocmai buna de scris pe ea. Folositi in mod regulat spray de curatat pentru a pastra suprafata curata.

SFAT  - SketchPainttransparent: daca este folosit pe suprafete inchise la culoare, folositi markere pe baza de creta, in locul celor uscate, pentru a avea rezultate mai bune.

Precautii

DECLARATII DE PERICOL  / Poate cauza reactii alergice pentru piele  Poate cauza reactii alergice.

MASURI DE PRECAUTIE /Tineti ambalajul aproape atunci cand cereti sfatul medicului / Nu lasati la indemana copiilor / Imbracamintea folosita nu trebuie sa paraseasca spatiul de lucru / Purtati manusi de protective / IN CAZ DE CONTACT CU PIELE: spalati-va cu multa apa si sapun / Aruncati continutul/ambalajul la punctul special de colectare pentru acest fel de gunoi.

Importator: Sinergia Serv_Consulting SRL – tel 0723336233 – www.aspazia.ro ;   Producator: MagPaint – Olanda – http://www.magpaint.com/magnetpaint/ ; Informatii si foto/video SketchPaint: - http://www.magpaint.com/sketchpaint/

Unde si cum putem folosi SketchPaint: - http://www.magpaint.com/sketchpaint/endless-possibilities/

NGNhO