Introducere » Detergenti BIO » Solutie pentru Curatat Toaleta cu Ienupar Si Muguri de Pin ECO/BIO 1L


        

Solutie pentru Curatat Toaleta cu Ienupar Si Muguri de Pin ECO/BIO 1L

Stoc DA

 

Numar produs: EX0128
Producator: Purenn
EAN: 4.75102E+12
fără TVA : 27,30 RON
cu TVA (19 %):
32,49 RON

în coş:
   
Solutie pentru Curatat Toaleta cu Ienupar Si Muguri de Pin ECO/BIO

  Formula concentrata, imbogatita cu extracte de ienupar si  muguri de pin, curata eficient toaleta indepartand murdaria si depunerile de calcar, lasand-o parfumata si stralucitoare.

  Ingrediente: Purified water, Amphoteric surfactant (Plant derived) ≤ 5% ,Anionic surfactant (Plant derived) ≤ 5%, Citric acid, Ethanol (Vegetable origin), acetic acid, sodium chloride,  Pinus sylvestris bud extract*, Juniperus communis fruit extract*,  Potassium sorbate (Food grade preservative), Aroma*       * = Ingredient certificat ecologic

Produsul poate fi folosit de vegani si nu contine coloranti sintetici, parfum sintetic, conservanti sintetici, parabeni, SLS, SLES sau produse petrochimice. Nu a fost testat pe animale si ambalajul este 100% reciclabil.

Mod de utilizare: aplicati produsul pe vasul de toaleta; lasati cateva minute si daca este necesar, folositi o perie de toaleta inainte de a trage apa.

Gramaj: 1 L

Tara de provenienta: Letonia

  La NIAVIS credem ca tot ceea ce creem din resursele naturale, dupa utilizare, ar trebui sa se intoarca in natura fara a face rau. In acest fel, ne exprimam recunostinta fata de natura pentru tot ceea ce ne-a oferit.  Asadar, ne asiguram ca toate ingredientele produselor de curatare  nu reprezinta o amenintare pentru oameni si mediu.

  PURENN este un producator autorizat de detergenti si produse de curatenie din Letonia, care foloseste in procesul de productie doar ingrediente active 100% ""Curate, Corecte si Ecologice"".Procesul de dezvoltare a produselor si productia propriu-zisa isi atrag inspiratia din natura si din actiunile care sunt in echilibru cu natura.

 

DE CE SA ALEGEM PRODUSELE PURENN: Sunt produse certificate de EcoControl - avem siguranta ca procesul de productie, materialele folosite si PRODUSUL FINIT respecta standardele NCP privind produsele Ecologice 

INGREDIENTE NATURALE    PURENN utilizeaza numai agenti activi de origine naturala care sunt direct responsabili pentru curatare si spalare.PURENN utilizeaza extracte si esente de plante de origine naturala din regiunea nordicaPURENN nu adauga coloranti, parfumuri si utilizeaza numai uleiuri esentiale naturale.PURENN foloseste conservanti naturali folositi in industria alimentara.GREEN LIVINGPURENN foloseste ingrediente 100% din plante care se regenereaza natural si promoveaza astfel sustenabilitatea utilizarii materialelor naturale.Produsele PURENN sunt rapid si complet biodegradabile.PURENN foloseste doar ambalaje reciclabile Compozitia chimica a produselor PURENN este sigura pentru toate speciile vii din sistemul acvatic.Folosind produse PURENN nu poluati apa si nu afectati calitatea si diversitatea biologica.

       

FAMILY FRIENDLY    Produsele PURENN nu contin substante chimice agresive, contin doar substante active, de origine naturala - inofensive pentru tractul respirator si piele.Compozitia chimica a produselor PURENN este aproape de cea a apei. Daca intra in contact cu gura, nu sunt daunatoare.Produsele PURENN nu au niciun efect asupra calitatii aerului. Poluarea aerului din interior este neglijabila.

        

NON GMOProdusele PURENN nu contin substante modificate genetic (GMO)Produsele PURENN contin exclusiv  substante si esente de origine vegetala si naturala.

              

RESPECTA ANIMALELEPURENN nu testeaza produse sau ingrediente pe animale.Produsele PURENN sunt prietenoase pentru animalele de companie. Nu au coloranti inutili, arome sau substante agresive. 
OWI2Y