Introducere » Alte suplimente » U-CUBES gummies 60s


        

U-CUBES gummies 60s

Stoc DA

 

Numar produs: SLG200560
Producator: Solgar
EAN: 33984525504
fără TVA : 78,96 RON
cu TVA (0 %):
78,96 RON

în coş:
   
U-Cubes ™ este un supliment cu multivitamine, care contine vitaminele si minerale esentiale necesare pentru satisfacerea eventualelor deficiente ce provin din dieta copiilor si contribuie la dezvoltarea lor sanatoasa.

In mod specific, acesta contine vitamina D care este necesara pentru cresterea normala a oaselor la copii si vitamina A, ce contribuie la mentinerea sanatatii oculare.

In plus, vitamina C din aceasta formula contribuie la functia normala a sistemului imunitar si de asemenea contine complexul de vitamine  B, care este necesar pentru metabolismul energetic. In cele din urma, formula este completata cu acid folic, care contribuie la dezvoltarea celulelor noi precum si alte elemente nutritive, cum ar fi calciu si zinc.

U-Cubes ™ Children‘s Multi-Vitamin& Mineral Gummies contine jeleuri de mestecat in 3 arome delicioase: cirese, struguri, portocale!

Nu contin pectina provenita din bovine sau porcine, coloranti sau arome artificiale, gluten, drojdie, grau, produse lactate.

Copii de 2 si 3 ani: se mesteca doua (2) jeleuri zilnic, sau conform instructiunilor medicului. Adulti si copii de 4 ani si mai in varsta: se mesteca patru (4) jeleuri zilnic sau conform instructiunilor medicului.

 

Ambalaj: 60 jeleuri

Producator: Solgar Inc., SUA

 
MGQ0ODU