Introducere » Manusi, masti , viziere » Viziera cu masca de protectie pentru copii


        

Viziera cu masca de protectie pentru copii

Viziera cu masca de protectie pentru copii. Mix masca cu viziera din plastic pentru copii

Nou Produs top

Stoc DA

 

Numar produs: 3PJMIX
fără TVA : 10,92 RON
cu TVA (19 %):
13,00 RON

în coş:
  buc  

Facem tot posibilul sa ne protejam ce avem mai drag pe lume: copiii nostri minunati!

Vrem sa-i stim in siguranta cand va fi nevoie sa iesim cu ei in colectivitate: in mijloacele de transport in comun, la medic, etc

Cu dragoste si cu migala (DEX: pentru migala: atențiegrijămeticulozitatemigălealăminuțiozitatescrupulozitate, etc  (Lucrat cu multă migală.)  a fost concept un mix de protejare pentru copii:

     - masca si viziera pentru copii  intr-un concept unitar mai exact, o semi-viziera cu masca atasata sau mix-viziera-masca

Masca pentru copii este fabricata din polipropilena, un material netesut de grosime de 40gr/mp, standard OSKO-TEX care permite circulatia aerului pentru o respiratie normala. Are 3 pliuri pentru o fixare confortabila si sistem de prindere cu elastic dupa ureche. Culoare alba.

Masca nu este detasabila. Igienizarea/dezinfectarea se poate face fie cu ajutorul unei lampi UV fie prin spalare cu apa si sapun. Limpeziti bine si uscati prin expunere la soare.

Masca este atasata de o semi-viziera fabricata din plastic de grosime150 microni cu prindere reglabila din elastic. Asigura rezistenta excelenta impotriva particulelor lichide si solide.

Dimensiunile semi-vizierei de care este atasata masca: inaltime: 12cm; latime: 15.5cm

Acest produs inedit elimima nevoia de a purta masca dublata de o viziera. Este usor de purtat si de fixat. Confortabila.

Se poarta usor si cu ochelari de vedere.

Copilul NU  trebuie sa poarte aceasta masca cu viziera de cate ori iese afara dar este bine s-o aveti pentru situatii speciale, cand mergeti cu copilul in locuri aglomerate sau cu potential de transmitere COVID si nu numai

NTA1M