Introducere » Vopsea Speciala » Vopsea magnetica 1l MagPaint Europe


        

Vopsea magnetica 1l MagPaint Europe

Magnet Paint vopsea feromagnetica Vopsea cu proprietati magnetice

Stoc DA

 

Numar produs: MPV100-PMP100
fără TVA : 92,44 RON
cu TVA (19 %):
110,00 RON

în coş:
  buc  

MagnetPaint este o vopsea care aplicata pe perete (sau pe alta suprafata)  ii ofera proprietati magnetice.

Culoare: gri inchis.

Acoperire: 1L acopera 2mp in 2-3 straturi. (6 mp intr-un strat), Straturi multiple cresc efectul magnetic.

Pentru a obtine un blackboard magnetic, aplicati vopsea blackboard MagPaint peste MagnetPaint.

Pentru a obtine un whiteboard magnetic, aplicati vopsea Sketchpaint peste MagnetPaint

Se aplica usor si este ideala pentru camera copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile. Poti crea un loc ideal pentru fotografiile pe suport magnetic sau pentru magnetii din calatorii. Un produs ideal pentru a pune in aplicare ideile creative ale agentiilor de publicitate.

  • Mod de aplicare

Vopseaua magnetica vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet sau cu o pensula. Nu diluati si nu amestecati vopseaua cu altceva.

Se poate aplica pe diverse suprafere: lemn, carton, ceramica, zidarie, perete, etc. Inainte de a aplica vopseaua, curatati bine suprafata. Aceasta nu va adera peste pete de murdarie solubila, grasime, apa, pasta de tapet sau lipici. Spalati suprafata cu apa si detergent, clatiti bine si lasati sa se usuce. Suprafetele sfaramicioase trebuie sa fie bine curatate cu apa si frecate cu o perie. Indepartati materialele din fisuri si gauri, apoi umpleti cu un material de tip glet, de calitate. Cand s-a uscat neteziti si stergeti de praf cu carpa umeda. Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate.

Pentru cele mai bune rezultate, se aplică la temperatura de 20 ° C. Un litru de vopsea va acoperi puțin aprox. 6 metri patrați, cu un singur strat. Straturi multiple cresc efectul magnetic.  Se recomandă  două-trei  pentru a ține magneții mai grei. Dacă vopseaua se va aplica doar pe o porțiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, înainte de vopsire, pentru a obține linii drepte.

  • Timp de uscare: vopseaua magnetica se simte uscata la atingere dupa 4 ore. Dar un al doilea strat de vopsea se poate aplica dupa 24 ore.

Atentie: evitati contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghititi, evitati contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lucru se intampla clatiti bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pe site-ul aspasia gasiti intreaga gama MagPint Nu este  vopsa spray.

  • MagPaint este o vopsea pe baza de apa, fara plumb, fabricata in Olanda; respecta reglemetarile U.E., este non-toxic si este sigur pentru copii (conform EN71-3). Pagina prodeucatorului: magpaint.com
  •  Echipa Aspazia a magazinului online aspazia.ro va sta la dispozitie cu informatii suplimentare despre produs. Contactati-ne!

 

OTU5MW